Порошенко нагородив автора пісні про Януковича «Вітя,чао»

Порошенко нагородив автора пісні про Януковича «Вітя,чао»

09.03.15 13:49 0 737
Президент Петро Порошенко нагородив Ірину Земляну Орденом княгині Ольги III ступеню. Згідно з указом президента, нагороду присвоєно «За значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі професійні здобутки та самовіддане служіння українському народові».

Як зазначає у своєму блозі Наталя Соколенко, Ірина Земляна, відома зокрема тим, що є автором пісні «Вітя, чао!», яка стала своєрідним гімном Євромайдану.

«У перший тиждень грудня Іра написала слова пісні «Вітя, чао!» на відомий мотив «Белла, чао!», що був народним гімном руху Опору в Італії під час Другої світової війни. З друзями.... записали ролик. Пісня «розірвала» YouTube, на головній сцені Майдану її співали щодня, а були дні – і щогодини. Також пісня звучить у фільмі Сергія Лозниці «Майдан», – зазначає Соколенко.

«Зараз Ірина Земляна активно працює з фракцією Демократичного Альянсу у Київраді та готує журналістів до роботи у зоні АТО на справжньому полігоні в умовах, максимально наближених до бойових», – додала Соколенко.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині засудили ...
Наступна новина: Хмельницька область: за ...

КОМЕНТАРІ