Чернігівська область: під час пожеж загинуло 2 людини

Чернігівська область: під час пожеж загинуло 2 людини

10.03.15 14:03 0 675
8 березня о 04:00 у с. Ільмівка Городнянського району через власну необережність під час паління загинув 36-річний власник помешкання. Підрозділи ДСНС на гасіння пожежі не залучалися.

9 березня о 03:34 до Служби порятунку "101" у Бахмацькому районі надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні в м. Батурин. На місце пригоди прибуло відділення 15 державного пожежно-рятувального посту. Оперативними діями вогнеборці о 03:42 пожежу локалізували, а о 04:35 остаточно ліквідували. Під час гасіння в будівлі виявлено тіло 64-річної власниці.

Як з'ясувалося в ході розслідування, жінка проживала самотньо, а кілька років тому у неї згорів будинок, тож останнім часом вона мешкала у літній кухні. Відсутність безпечної протипожежної розділки між димарем та дерев'яними конструкціями перекриття призвела до виникнення пожежі в той час, коли господарка відпочивала. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни.

Рятувальники вкотре звертаються до мешканців та гостей області з проханням ретельно перевірити стан приладів опалення та привести їх у належний протипожежний стан, а також не допускати паління в ліжку.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ