На поцуплені у знайомого гроші волинянин цілу ніч гуляв на дискотеці

На поцуплені у знайомого гроші волинянин цілу ніч гуляв на дискотеці

10.03.15 16:09 0 753
Злодієм виявився товариш потерпілого.

До чергової частини луцького районного відділу міліції звернулася 38-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що невідома особа викрала у її брата банківську картку, з якої в подальшому зняла 2100 гривень.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 27-річний місцевий житель, який у минулому має судимість за вчинення аналогічного злочину.

- Того вечора потерпілий зі зловмисником випивали. Коли вже були добре «підігріті» алкоголем, потерпілий попросив знайомого взяти з кишені гроші на дорогу додому. Зловмисник непомітно для потерпілого з грошима витягнув і банківську картку, пінкод до неї знав, бо не раз допомагав користуватися потерпілому банкоматом. Після чого зловмисник повернувся додому і відправився на дискотеку, де прогуляв поцуплені гроші, - розповів начальник сектору дільничних інспекторів міліції Луцького РВ Тарас Пастерук. Слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікові загрожує три роки позбавлення волі.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ