В Закарпатській області керівництво перечинської міліції спілкувалося з громадянами

В Закарпатській області керівництво перечинської міліції спілкувалося з громадянами

10.03.15 16:00 0 799
Днями начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей побував у селі Дубриничі, де провів особистий прийом громадян та поспілкувався з місцевим населенням.

Як завжди, Віктора Васильовича зустріла голова Дубриницької сільської ради Любов Лавер. Разом вони обговорили ряд питань, що стосуються роботи як правоохоронців, так і органів місцевого самоврядування. Любов Іванівна відзначила, що нарікань на роботу правоохоронців від місцевих мешканців немає. Дільничні інспектори справно проводять тут прийоми громадян у встановлені дні тижня згідно графіку. Населення володіє необхідною інформацію про свого шерифа, про дні прийому. Тому коли виникає необхідність, люди звертаються до дільничних по допомогу, знаючи, що їх вислухають, порадять.

Зокрема, на прийом завітала Любов Козак, член громадського формування, що діє при Дубриницькій сільській раді. Вона цікавилася переліком документів, необхідних для того, аби стати помічником дільничного інспектора міліції. Принагідно Любов Василівна, яка вже тривалий час є членом громадського формування і має певний досвід роботи на цьому поприщі, запропонувала ряд заходів, які необхідно вжити з метою активізації діяльності громадських формувань.

На всі запитання, що надійшли під час прийому, Віктор Ребрей надав громадянам кваліфіковані відповіді.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Шевченківські дні ...
Наступна новина: На поцуплені у знайомого ...

КОМЕНТАРІ