В Житомирській області бердичівські міліціонери затримали дівчину,яка обікрала свою подругу

В Житомирській області бердичівські міліціонери затримали дівчину,яка обікрала свою подругу

10.03.15 12:38 0 664
Дільничні інспектори міліції викрили 22-річну жительку райцентру у крадіжці фотоапарату з оселі бердичівлянки. Нині за даним фактом триває досудове розслідування.

До чергової частини Бердичівського міськвідділу міліції звернулась 22-річна місцева жителька зі заявою про крадіжку із її квартири фотоапарата. На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції.

Заявниця розповіла правоохоронцям, що напередодні до неї приходила подруга і саме після її візиту господиня виявила відсутність фототехніки. Відтак дільничні інспектори міліції, у першу чергу, опитали молоду жінку, на яку вказала заявниця.

Як з'ясувалось, вона дійсно того вечора побувала вдома у подруги та просила ту позичити їй гроші. Дівчина зізналась, що коли отримала відмову, вирішила викрасти у подруги вартісну річ. Правоохоронці вилучили у підозрюваної квитанцію з місцевого ломбарду, куди вона встигла здати фотоапарат.

– За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За таємне викрадення майна передбачено покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3-х років, – повідомив начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев.

Бердичівський МВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ