Закарпатські міліціонери затримали чоловіка,якого підозрюють у низці тяжких злочинів у зоні АТО

Закарпатські міліціонери затримали чоловіка,якого підозрюють у низці тяжких злочинів у зоні АТО

10.03.15 16:29 0 711
38-річний уродженець Луганської області на прізвисько «Сепар» спершу воював за «ЛНР», потім – на боці одного із українських добровольчих підрозділів. Пізніше луганчанин прибув до Закарпаття, шукаючи спокійного життя, проте 8 березня зранку його було викрито та затримано.

Працівникам карного розшуку Закарпаття надійшла оперативна інформація про те, що на території Ужгородського району може переховуватися 38-річний житель Луганщини. Правоохоронні органи розшукують його за викрадення людей, автомобілів та цілу низку інших тяжких злочинів, скоєних ним на території Луганської області.

Як з′ясувалося, цей чоловік раніше воював на боці так званої «ЛНР», а потім затесався в один із українських добровольчих батальйонів, де мав прізвисько «Сепар».

Коли запахло смаленим, луганський «Сепар» прибув на Закарпаття. Він на рік винайняв будинок у затишному селі Ужгородського району. Восьмого березня з самого ранку в результаті ретельно розробленої спецоперації співробітниками міліції Закарпаття спільно з колегами з Луганської області «Сепар» був затриманий. Затримання відбулося рано-вранці на дорозі з села, якою зловмисник їхав на власній «Тойоті» з луганськими номерами.

«Закарпаття є гостинною землею для людей з чистою совістю та світлими намірами. Проте різного роду покидькам та бандитам тут не місце», – підкреслив начальник УМВС області полковник міліції Сергій Шаранич, коментуючи затримання жителя Луганщини.

Затриманого передали співробітникам карного розшуку луганської міліції для доставки на територію Луганської області, де з ним будуть працювати слідчі. Вказана особа підозрюється в цілій низці злочинів, серед яких – незаконне позбавлення волі, протиправне заволодіння майном громадян тощо. Слідство у справі триває.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ