Івано-Франківщина: правоохоронці виявили нелегальний пункт прийому металобрухту на Рожнятівщині

Івано-Франківщина: правоохоронці виявили нелегальний пункт прийому металобрухту на Рожнятівщині

10.03.15 12:48 0 762
Підпільний «бізнес» організував водій автомобіля «Мерседес-Спринтер» в одному з сіл Рожнятівського району. 33-річний житель обласного центру здійснював прийом металобрухту без відповідних дозвільних документів. За подібні дії йому загрожує штраф або до 200 годин громадських робіт.

Працівники сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Рожнятівського райвідділу міліції у результаті проведення низки заходів викрили незаконну діяльність івано-франківця. Чоловік зберігав зданий громадянами металобрухт просто в своєму транспортному засобі, маючи на меті згодом продати за дорожчою ціною. Правоохоронцями було виявлено близько 300 кг чорного металу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 213 «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт від ста до двохсот годин. Наразі слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чотири роки у в'язниці ...

КОМЕНТАРІ