В Івано-Франківській області правоохоронці закликають громадян посилити увагу до безпеки особистого майна

В Івано-Франківській області правоохоронці закликають громадян посилити увагу до безпеки особистого майна

10.03.15 12:27 0 661
Чимало громадян залишають свої помешкання без нагляду й охорони. Не лише вночі, а навіть вдень зловмисники проникають до житлових приміщень шляхом підбору ключа чи зламу секрету замка.

Працівники міліції звертаються до громадян з проханням посилити увагу до безпеки особистого майна. Виїжджаючи з домівок, попросіть родичів чи знайомих наглядати за квартирою, забезпечте надійність замків чи встановіть сигналізацію. Управління державної служби охорони області надає послуги з охорони квартир та приміщень з особистим майном громадян за допомогою технічних засобів охорони, обладнує квартири сучасними засобами охоронної сигналізації. Тому, якщо є можливість, користуйтеся послугами ДСО. Це убереже ваше помешкання від проникнення небажаних «гостей».

Не залишайте відкритими кватири, вікна, балконні двері, особливо якщо ви мешкаєте на першому поверсі або ж у квартирах біля пожежних драбин чи прибудов. Подбайте про те, щоб сходи та площадка біля вхідних дверей вашого житла були освітлені, тоді злодій боятиметься, що його побачать. Не повідомляйте незнайомцям детальну інформацію про себе.

Якщо Ви виявили сліди крадіжки у себе в квартирі, нічого не торкайтеся-відразу телефонуйте до міліції.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ