В Житомирській області овруцькі правоохоронці повернули власникові викрадений автомобіль

В Житомирській області овруцькі правоохоронці повернули власникові викрадений автомобіль

10.03.15 13:54 0 697
7 березня зловмисник викрав автомобіль, що належить жителю м. Овруча. Працівники міліції встановили викрадача, розшукали транспортний засіб та повернули його власникові.

Близько 11.30 до чергової частини Овруцького РВ УМВС звернувся 33-річний місцевий житель із повідомленням про те, що буквально пів години тому було викрадено його автомобіль «ВАЗ», залишений без нагляду на одній з центральних вулиць райцентру.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу та наряд ДАІ. Детально розпитавши власника транспортного засобу та можливих очевидців події, правоохоронці розпочали розшукові заходи.

Згодом працівники ДАІ встановили, що кримінальне правопорушення вчинив 29-річний житель району. Автомобіль було вилучено та повернуто власникові.

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 3 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькому ...
Наступна новина: Чернігівська область: під ...

КОМЕНТАРІ