На Рівненщині власники карток ПриватБанку можуть без комісії знімати готівку у будь-якому банкоматі

На Рівненщині власники карток ПриватБанку можуть без комісії знімати готівку у будь-якому банкоматі

10.03.15 10:12 0 1080
За повідомленням прес-служби банку тепер власники зарплатних і соціальних карток ПриватБанку можуть безкоштовно знімати готівку в банкоматах будь-якого українського банку.

Отримати на руки пенсію, стипендію, зарплату чи соціальні виплати власники карткок ПриватБанку на Рівненщині можуть ще швидше та доступніше. Знімати готівку можна не тільки у банкоматній мережі ПриватБанку, але і в банкоматах будь-якого іншого українського банку. При цьому, знімаючи готівку в банкоматній мережі інших банків, власники цільових карт ПриватБанку не будуть платити комісію за зняття готівки.

“ПриватБанк має найчисельнішу мережу банкоматів по всій Україні - розповідає директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Андрій Якимів. - А тому проблеми з тим, де б зняти готівку у клієнтів банку не виникає. Однак, для зручності клієнтів, ПриватБанк відмінив комісію при знятті готівки й у банкоматах інших банків. Якщо раптом банкомату ПриватБанку немає поруч, гроші можна без додаткових комісій отримати в будь-якому іншому”.

ПриватБанк постійно розширює та оновлює мережу банкоматів та терміналів в Рівненській області. Загалом на Рівненщині працює 265 банкоматів і понад 324 терміналів самообслуговування. Завдяки цьому клієнти банку можуть в будь-який момент та без черг скористатися банківськими послугами.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 мільйона індивідуальних клієнтів, 334 тисячі корпоративних клієнтів. У регіональній мережі банку працює 2 497 відділень, 7 537 банкоматів, 12 165 терміналів самообслуговування. Активи ПриватБанку за підсумками 2014 року становлять 204,6 млрд грн, кредитний портфель за минулий рік виріс на 13,2% до 161,3 млрд грн. Обсяг розміщених на рахунках у банку коштів клієнтів з початку 2014 року збільшився на 6% (до 141,3 млрд грн.). ПриватБанк завершив 2014 рік з чистим прибутком у розмірі 749 млн грн.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ