Хмельниччина: долучись до акції «За чисте довкілля»

Хмельниччина: долучись до акції «За чисте довкілля»

11.03.15 11:08 0 646
Збереження, відтворення та раціональне використання природних ресурсів є пріоритетною складовою державної екологічної політики. Всі ми добре усвідомлюємо, що повноцінне життя людини можливе лише в умовах відтворення спільними зусиллями екологічно сприятливого навколишнього середовища.

Започатковане у 1998 році відзначення в третю суботу квітня Дня довкілля та проведення у квітні-травні щорічної акції «За чисте довкілля» стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту довкілля.

З метою забезпечення утримання територій населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення заплановано провести заходи з висадження дерев, кущів, квітників на територіях парків, скверів та вздовж алей, у межах смуг вулиць і доріг та заліснення територій у межах прибережних захисних смуг, крутих схилів та ярів.

Також планується провести заходи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, місць для вигулу домашніх тварин (собак), кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів та велосипедних доріжок, зупинок міського транспорту, а також забезпечити очищення від сміття берегів водойм у населених пунктах.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ