Делегація з Хмельниччини відвідала Куявсько-Поморське воєводство у Польщі

Делегація з Хмельниччини відвідала Куявсько-Поморське воєводство у Польщі

11.03.15 13:49 0 680
Делегація Хмельницької обласної державної адміністрації взяла участь у XXII щорічному Welconomy Forum у м. Торунь, одному з найбільших заходів економічного напрямку у Польщі.

Традиційно Welconomy Forum став відмінною платформою для зустрічі значущих політиків та експертів з різних сфер економіки.

Під час дводенного засідання (2-3 березня), відбулося чимало дискусій, ділових зустрічей і заходів. Порушувалися питання, пов'язані з енергетичною та політичною безпекою у Центральній і Східній Європі, проблемою інноваційного менеджменту, а також залученням інвестицій у бізнес.

У ході роботи форуму представлено економічний та інвестиційний потенціал Хмельницької області, проведено зустрічі з учасниками заходу для просування інвестиційних можливостей краю.

Делегація Хмельницької області також мала офіційну зустріч із очільником Куявсько-Поморського воєводства Петром Цалбецкі. На ній окреслено напрями подальшої співпраці у рамках Угоди про міжнародне співробітництво між Хмельницькою областю, Україна та Куявсько-Поморським воєводством, Республіка Польща.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті з вини ...
Наступна новина: Луцьк: у місті продовжують ...

КОМЕНТАРІ