У Львові стартував конкурс «Найкраще селфі у трамваї»

У Львові стартував конкурс «Найкраще селфі у трамваї»

11.03.15 11:23 0 664
З 10 березня у Львові стартує конкурс «Найкраще селфі у трамваї», в якому можна виграти цінні призи. Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно сфотографуватися у трамваї, завантажити фотографію у себе на сторінці з хештегом#ilovetramlviv, вподобати сторінку «Я люблю трамвай» у Facebook та поширити допис про конкурс. Львівські трамваї. Фото: Роман Балук/ZIK

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, цей конкурс у Львові проводять в рамках інформаційної кампанії будівництва трамвайної колії на Сихів «Я люблю трамвай», за підтримки Європейського банку реконструкцій та розвитку і Міністерства навколишнього середовища Німеччини.

«Конкурс спрямований на популяризацію електротранспорту у Львові. Вітається креатив. Можна сфотографуватися з друзями, з ким завгодно, головне, щоб це було цікаве селфі у трамваї чи на його фоні», – розповіла координатор акції від спільноти «Я люблю трамвай» Христина Пархуць.

Усі фотографії одразу завантажуються у альбом сторінки любителів трамваїв і за них голосуватимуть відвідувачі. Автор фото, що збере найбільшу кількість вподобань, виграє фотосесію у трамвайному депо від креативного Максима Баландюха чи навчання у школі фотографії імені Дієґо Марадони. За друге місце дарують піврічну можливість безкоштовного проїзду у трамваях, а за третє – сувенірну продукцію «I love tram».

Фотографії приймаються до 31 березня включно.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Іван Крисак провів робочу ...

КОМЕНТАРІ