У Львові для дітей переселенців проведуть «Свято надії»

У Львові для дітей переселенців проведуть «Свято надії»

11.03.15 11:57 0 580
У четвер, 12 березня, у Львові для дітей переселенців проведуть «Свято надії».

Захід відбудеться в актовому залі Личаківської районної адміністрації, що на вулиці Левицького, 67. Початок – о 16.00, передає прес-служба Львівської міської ради.

Свято організовують ГО «Міжнародний фестиваль надії» та міжнародна благодійна організація «Сумка самаритянина» за підтримки ЛМР.

Програму готує концертний відділ Асоціації «Еммануїл» (Київ). На юних глядачів чекатиме різнобарвне шоу з президентом Клубу суперкниги Робіком, конкурси з призами, гра з велетенськими м’ячами та мультфільм з елементами 3D-анімації. Після чого близько 350 дітей отримають подарунки від організаторів події.

«Надія потрібна всім і завжди! Міжнародний фестиваль надії – це не тільки велике свято надії, яке відбудеться на стадіоні «Арена Львів» у червні 2015 року. Фестиваль надії – це і низка благодійних заходів зараз, особливо для тих, хто цього дуже потребує. Насамперед, це сім’ї переселенців та ті, хто їх приймає. Львівська міська рада допомагає нам знаходити таких людей. І разом ми можемо стверджувати, що надія є!», – зазначив директор ГО «Міжнародний фестиваль надії» Михайло Наконечний.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ