В Чернівецькій області рятувальники провели роз’яснювальну роботу серед педагогічного колективу Ліцею автомобільного сервісу

В Чернівецькій області рятувальники провели роз’яснювальну роботу серед педагогічного колективу Ліцею автомобільного сервісу

11.03.15 13:30 0 629
Враховуючи важливість навчання правилам безпеки підростаючого покоління у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру, Управління ДСНС України у Чернівецькій області продовжує систематичне проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з дітьми та освітянами.

Зокрема, 6 березня працівники Управління провели роз’яснювальну роботу серед педагогічного колективу Чернівецького професійного ліцею автомобільного сервісу. Рятувальники звернули увагу присутніх на те, що протягом останнього часу в Чернівцях почастішали випадки виявлення невідомих підозрілих предметів. На щастя, усі вони не несли в собі загрози, проте у таких ситуаціях необхідно дотримуватися правил безпеки. Під час проведення бесіди рятувальники розповіли як діяти під час виявлення підозрілих предметів та проведення евакуації учнів та викладачів з навчальних закладів. У ході заняття, педагогам також були роздані зразки пам’яток, плакатів, методичних рекомендацій, посібників з правилами безпеки. Окрім цього, працівники Управління зазначили, що в ході навчального процесу необхідно постійно проводити роз’яснювальну роботу і з ліцеїстами. «Така зустріч та проведена робота дозволить нам та нашим ліцеїстам бути краще готовим до дій у разі виникнення надзвичайної ситуації» - сказав директор ліцею Володимир Савчук.

Рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області здійснюють активну роз’яснювальну роботу у навчальних закладах обласного центру. Метою проведення таких заходів є інформаційна робота з освітянами та вихованцями даних закладів щодо дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ