Буковинець поцупив у односельчанки коштовності,вартістю 5 тисяч гривень

Буковинець поцупив у односельчанки коштовності,вартістю 5 тисяч гривень

11.03.15 11:14 0 567
Слідчі Герцаївського райвідділу міліції зловмиснику оголосили про підозру у скоєнні крадіжки, а місцевий суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

До правоохоронців звернулася 48-річна мешканка села Петрашівка. Жінка розповіла, що із її будинку зникли дві пари сережок та каблучка, вартістю 5 тисяч гривень.

Співробітники Герцаївського райвідділу міліції обстежили місце скоєння злочину та з'ясували, що до помешкання зловмисник проник шляхом розбиття скла металопластикового вікна.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці знайшли підозрюваного у скоєному злочині. Ним виявися 21-річний односельчанин потерпілої. Хлопець зізнався міліціонерам у скоєному та повідомив, що ювелірні вироби здав до ломбарду в Чернівцях, а кошти витратив на алкоголь.

Наразі слідчі Герцаївського райвідділу міліції інкримінують зловмиснику правопорушення, передбачене ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Хлопцю загрожує позбавлення волі строком до шести років. Місцевим судом стосовно парубка обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ