На Вінничині у Томашполі чоловік скоїв розбійний напад на літнього сусіда

На Вінничині у Томашполі чоловік скоїв розбійний напад на літнього сусіда

11.03.15 08:36 0 613
За підозрою у скоєнні розбійного нападу на самотнього пенсіонера міліціонери затримали його сусіда. Затриманий виправдовується тим, що знаходився в стані алкогольного сп'яніння, тому не усвідомлював своїх дій.

9 березня в одному з сіл Томашпільського району 21-річний місцевий житель скоїв розбійний напад на самотнього літнього сусіда. Близько третьої години ночі нападник увірвався до будинку пенсіонера, побив його та, погрожуючи фізичною розправою, забрав 1 000 гривень.

Як розповів начальник томашпільської міліції Дмитро Іванченко, 73-річний потерпілий, який прокинувся серед ночі через побої, нападника не впізнав, лише запам'ятав його одяг. Також потерпілий повідомив, що намагався чинити опір кривднику, і подряпав йому обличчя. Саме у такому одязі на сусідньому подвір'ї слідчо-оперативна група міліції побачила підозрюваного. На його обличчі були подряпини.

У нападі на сусіда чоловік зізнався. Запевняє, що якби був тверезим, ніколи б такого не вчинив.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). Зловмиснику оголошено про підозру. За такий злочин передбачено покарання до 12 років ув'язнення.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинянин за крадіжку ...
Наступна новина: На Закарпатті покажуть ...

КОМЕНТАРІ