На Вінничині до 7 років ув'язнення загрожує чоловіку за зберігання зброї та наркотиків

На Вінничині до 7 років ув'язнення загрожує чоловіку за зберігання зброї та наркотиків

11.03.15 08:07 0 573
Жителю Хмельницького району, який за місцем свого проживання зберігав зброю, набої та наркотики оголошено про підозру. Чоловіку загрожує до 7 років ув'язнення.

За двома статтями кримінального кодексу працівники міліції оголосили про підозру 35-річному жителю одного з сіл Хмельницького району. На території домогосподарства чоловік зберігав пістолет, гвинтівку, набої та наркотичний засіб – канабіс.

Як розповів начальник Хмельницького райвідділу міліції Володимир Канюка, під час санкціонованого обшуку на території домогосподарства працівники міліції вилучили у підозрюваного пістолет «Зораки» калібру 9 мм, малокаліберну гвинтівку, 54 набої калібру 5,6 мм, канабіс та пристрої для його куріння.

За словами правопорушника, зброю та набої він привіз з зони АТО. Наразі слідчі з'ясовують їх походження.

Слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1. ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Правопорушнику оголошено про підозру. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ