Волинянин за крадіжку вислухав третій вирок суду

Волинянин за крадіжку вислухав третій вирок суду

11.03.15 08:34 0 601
Звільнившись із місць позбавлення волі, де відбував покарання за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків, чоловік викрав у нічному клубі жіночу сумку. Луцьким міськрайонним судом йому призначено покарання – три місяці арешту.

У 2011-му спритник отримав 200 годин громадських робіт за вчинення крадіжки, а у 2012 році – 5 років позбавлення волі із конфіскації майна за зберігання наркотиків. Потрапивши під дію Закону України "Про амністію у 2014 році", його звільнили від відбування основного покарання. Однак без криміналу молодик не зміг прожити навіть півроку.

У полу зору правоохоронців він потрапив за вчинення крадіжки жіночої сумки. Подія трапилася 11 грудня 2014 року близько 4-ї години ранку. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, спритник у нічному клубі обласного центру побачив на дивані жіночу сумку, у якій було 300 гривень і 100 доларів США. Сума завданих потерпілій збитків становить майже дві тисячі гривень.

За вказаним фактом міліціонери розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Під час судового розслідування між потерпілою та обвинуваченим укладена угода про примирення. Судом зловмиснику призначили узгоджене покарання – три місяці арешту.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Вінничині у Томашполі ...

КОМЕНТАРІ