У Волинській області мешканці міста Цвікау передали допомогу родинам,які втратили батьків у війні з Росією

У Волинській області мешканці міста Цвікау передали допомогу родинам,які втратили батьків у війні з Росією

11.03.15 14:49 0 668
6 березня 2015 року голова фракції ВО "Свобода" у Володимир-Волинській міськраді Сергій Коба разом із депутатами міської ради німецького міста-побратима Володимира-Волинського Цвікау відвідали дві родини загиблих у російсько-українській війні бійців.

Уже вкотре делегати з міста Цвікау з подарунками відвідують Володимир-Волинський. Цього разу їх зустрічав керівник фракції ВО "Свобода" у міській раді Сергій Коба. За традицією, німецькі гості відвідали учнів міської школи-гімназії, а також школу в селі Ласків. Також гості з Цвікау зібрали багато подарунків для двох сімей, батьки яких трагічно загинули, захищаючи Україну від російського агресора – Ігоря Упорова та Дмитра Головіна. Родинам із дітьми передали іграшки, взуття, одяг, солодощі, а матері Дмитра Головіна – грошову допомогу.

"Ніщо і ніхто не замінить родинам втрату батька, але хоч якась увага і підтримка з боку наших дружніх партнерів, які приїхали більш ніж за 1000 кілометрів, є важливою. Багато хто з мешканців нашого міста-побратима передавав у Володимир-Волинський якісь речі та кошти. Ми дякуємо депутатам і плануємо розвивати наші дружні відносини в подальшому, що буде сприяти більш тісній співпраці між нашими містами", – зазначив Сергій Коба.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: На Вінничині 82-річна ...

КОМЕНТАРІ