На Житомирщині міліція викрила злодія за… курячим пір'ям

На Житомирщині міліція викрила злодія за… курячим пір'ям

11.03.15 12:42 0 607
В одному з сіл Червоноармійського району чоловік привласнив сусідських курей і таємно випотрошив їх у підсобному приміщенні свого родича. Під час досудового розслідування правоохоронці встановили усі обставини крадіжки. Нині матеріали кримінального провадження направлені на розгляд суду.

На зникнення п'ятьох курей дільничному інспектору пожалілася жителька одного з сіл Червоноармійського району. Заявниця розповіла, що її домашнє птаство вільно розгулювало за межами домоволодіння й інколи потрапляло на сусідське подвір'я. Разом із жінкою правоохоронець завітав до її сусіда. Чоловік не заперечив щодо огляду приміщень його домогосподарства і, на свій подив, дізнався, що в його сараї хтось нещодавно таки тримав домашню птицю. До речі, чоловік власної живини не мав.

Розпитавши господаря про його останніх гостей, міліціонери дізналися про візит його брата. За словами чоловіка, родич приїхав на возі, покрутився на подвір'ї та швидко поїхав. Тож він так і не зрозумів, чому той завітав.

Відтак, наступним, до кого прийшли дільничні інспектори, був 37-річний житель сусіднього села. Саме він й виявився причетним до зникнення домашньої птиці.

- У той день чоловік вирішив навідати свого брата у сусідньому селі, - розповідає начальник Червоноармійського райвідділу Віктор Лисюк. – Побачивши на його подвір'ї чужих курей, гість, не довго думаючи, загнав птицю у пустий сарай, скрутив їм шиї та закинув у мішок. Поки господарі живності не помітили пропажу – він швидко поїхав геть. Під час слідства чоловік визнав свою вину та все розповів.

Нині кримінальне провадження направлено до суду. Чоловікові, відповідно до санкції ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, загрожує покарання від штрафу до позбавленням волі на строк до 3 років.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області,

за повідомленням Червоноармійського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Кримінал за ...
Наступна новина: В Ужгороді на віче ...

КОМЕНТАРІ