В Житомирській області у Баранівському районі правоохоронці затримали юну грабіжницю

В Житомирській області у Баранівському районі правоохоронці затримали юну грабіжницю

11.03.15 15:04 0 654
Оперативники карного розшуку викрили дівчину, яка силоміць відібрала у пенсіонерки 500 гривень.

До Баранівського райвідділу міліції звернулася 86-річна жителька с. Климентіївки. Жінка повідомила про те, що молода дівчина, погрожуючи, відібрала у неї гроші.

Працівники міліції, провівши низку спеціальних заходів, встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 17-річна жителька району.

За вказаним фактом триває досудове розслідування. Відповідно до ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, відкрите викрадення майна, поєднане з проникненням у житло, карається позбавленням волі на строк від 4 до 8 років.

Шановні громадяни! Подбайте про безпеку своїх батьків, які проживають окремо від вас. Як свідчить практика, саме люди похилого віку найчастіше стають жертвами лиходіїв: шахраїв, злодіїв та грабіжників. У першу чергу, потурбуйтеся про наявність постійного зв'язку зі своїми рідними в будь-який час доби. Розкажіть та продемонструйте літнім батькам, як користуватися мобільним телефоном у разі негайного виклику міліції, медиків або рятівників. Перевірте, чи надійно встановлені та чи справно працюють замки на дверях. Нагадайте про необхідність зчиняти вікна та двері, залишаючись наодинці або покидаючи на деякий час житло.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині 82-річна ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ