В Житомирській області в Овручі оперативники затримали чоловіка,який обікрав пенсіонерку на автобусній зупинці

В Житомирській області в Овручі оперативники затримали чоловіка,який обікрав пенсіонерку на автобусній зупинці

11.03.15 14:10 0 624
За попередніми даними, зловмисник скористався неуважністю жінки та викрав її сумку просто на зупинці громадського транспорту.

Уранці до чергової частини Овруцького РВ УМВС надійшло повідомлення від 66-річної жительки райцентру про те, що на зупинці громадського транспорту невідомий викрав її сумку, в якій знаходилися 1200 гривень та мобільний телефон.

Оперативники карного розшуку встановили, що кримінальне правопорушення скоїв непрацюючий 30-річний житель району, який в скоєному зізнався.

Розпочато розслідування кримінального провадження за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Таємне викрадення чужого майна карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Шановні громадяни! Відповідально ставтеся до збереження власних коштів та майна. В громадських місцях не демонструйте невідомим особам вміст ваших сумок та гаманців, не залишайте цінні речі на видноті та без нагляду.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині під час ...
Наступна новина: Чернігів: Цього року ...

КОМЕНТАРІ