Житомирська область: за добу рятувальники 17 разів ліквідовували загорання сухостою

Житомирська область: за добу рятувальники 17 разів ліквідовували загорання сухостою

11.03.15 15:56 0 615
9 березня о 13:08 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Житомирській області надійшло повідомлення про займання сухої трави в селі Гадзинка. До служби порятунку «101» повідомили випадкові перехожі.

Прибувши на місце події, рятувальники виявили тіло 67-річної жінки, що лежало коло будинку. З’ясувалось, що господарка спалювала суху траву в себе на городі. Через повітряну погоду вогонь перекинувся до сусідів, яких не було вдома. Під час спроби самостійного гасіння пожежі одяг на господарці спалахнув. В такому стані вона встигла добігти до веранди, де її згодом знайшли рятувальники. Медики «швидкої допомоги» констатували смерть жінки.

Завдяки злагодженій співпраці вогнеборців, пожежу вдалось локалізувати о 13:44, а остаточно ліквідувати о 15:00. Також рятувальники не допустили займання поруч розташованого житлового будинку.

За минулу добу надзвичайникам ще 16 разів доводилось знешкоджувати подібні пожежі, в результаті яких знищено майже 63 га сухої трави.

Рятувальники вкотре закликають громадян більш відповідально ставитись до випалювально-очисних робіт. У разі розведення полум’я, слідкувати за розвитком подій і не допустити неконтрольованого розповсюдження вогню.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінниці міліціонери ...
Наступна новина: Землевпорядники Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ