В Житомирській області рятувальники деблокували чоловіка з пошкодженого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобіля

В Житомирській області рятувальники деблокували чоловіка з пошкодженого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобіля

11.03.15 09:46 0 663
9 березня о 17:15 на пункт зв’язку 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Радомишль надійшло повідомлення про те, що у селі Кримок сталася дорожньо-транспортна пригода. До служби порятунку «101» зателефонували працівники швидкої допомоги, які вже прибули до місця події.

З’ясувалося, що водій мікроавтобуса «Volkswagen», не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та перекинувся у кювет. В автівці перебувало четверо людей, з яких: водій та один із пасажирів – загинули на місці пригоди. Ще один пасажир, 1985 року народження, отримав забійну рану голови, але, отримавши першу медичну допомогу на місці події, від подальшої госпіталізації відмовився.

У салоні ж авто знаходився ще один пасажир, якого затисло. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту та бензоріза зуміли дістати потерпілого та передали його до рук лікарів. Чоловіка госпіталізували до Радомишльського центру первинної медико-санітарної допомоги із забійною раною хребта. Наразі стан чоловіка дуже важкий.

Фахівцями встановлюються усі обставини дорожньо-транспортної пригоди, що призвели до травмування та загибелі людей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ