Житомирщина: на Малинщині під колесами автомобіля загинув пішохід

Житомирщина: на Малинщині під колесами автомобіля загинув пішохід

11.03.15 13:27 0 660
Трагічне ДТП сталося вночі. За кермом автомобіля, під який потрапив чоловік, була 26-річна жителька області. Попередньо встановлено, що ДТП сталося після роз'їзду автівки із зустрічним транспортним засобом.

9 березня близько 00:30 на автодорозі Черняхів – Малин – Термахівка, біля автобусної зупинки с. Соснівка, Малинського району, водій автомобіля «Фольксваген Каді», жителька Радомишльського району, 1988 р.н., рухаючись зі сторони м. Малина у напрямку смт. Черняхів, при зустрічному роз'їзді з автомобілем здійснила наїзд на пішохода, жителя с. Соснівки, Малинського району, 1954 р.н.

Унаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Шановні громадяни! Аналізуючи дорожньо-транспортні пригоди, слід зазначити, що переважна більшість аварій трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Тому Державтоінспекція нагадує: не слід нехтувати своїм життям та здоров'ям. Не зайвим буде застерегти як водіїв так і пішоходів, що лише дотримання Правил дорожнього руху зменшать кількість аварійних ситуацій і дорожньо-транспортних пригод.

Загалом упродовж минулої доби працівниками Державтоінспекції на автошляхах області було виявлено та припинено 84 порушення Правил дорожнього руху. Затримано 16 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ