Закарпатська область: чергові повідомлення про замінування виявились хибними

Закарпатська область: чергові повідомлення про замінування виявились хибними

11.03.15 15:43 0 645
10 березня, до оперативно-рятувальної служби Закарпаття з інтервалом у декілька хвилин надійшли два повідомлення про можливе замінування автомобіля в Ужгороді та підозрілу сумку в Мукачеві.

Так, о 13:44 місцевим рятувальникам повідомили про підозрілу сумку, яку виявили свідомі краяни в центрі Мукачева на вулиці Валенберга. Правоохоронці обстежили підозрілу знахідку та з’ясували, що загрози для населення вона не становить. Вибухонебезпечних предметів в ній не виявлено.

Далі о 14:15 до служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про підозрілий автомобіль «Тойота Краун» на площі Петефі, що в центрі Ужгорода. Зі школи № 9, поруч з якою був припаркований транспортний засіб, відразу ж було евакуйовано всіх дітей та педегогічний колектив. Також евакуйовано всіх мешканців сусідніх будинків та поруч розташованих об’єктів інфраструктури (усього 256 чоловік).

Слідчо-оперативною групою Ужгородського МВ УМВС, НДКЦ, кінологами було обстежено транспортний засіб. Вибухонебезпечних предметів не виявлено.

На місце події також виїжджали: керівництво У ДСНС України у Закарпатській області на чолі з в. о начальника Глєбом Бурковським; пожежно-рятувальний автомобіль ДПРЧ-15 м. Ужгород та техніка Аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

В обидвох випадках повідомлення про замінування виявилися хибними. Деталі справи з’ясовують правоохоронці.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області у ...

КОМЕНТАРІ