В Івано-Франківській області у Коломиї міліціонери викрили зловмисника,який обкрадав автомобілі

В Івано-Франківській області у Коломиї міліціонери викрили зловмисника,який обкрадав автомобілі

11.03.15 08:09 0 579
36-річного коломиянина підозрюють у скоєнні серії крадіжок із автомобілів у районному центрі, водночас міліціонери перевіряють його і на причетність до скоєння інших протиправних діянь.

Після отриманих повідомлень про крадіжку із транспортних засобів, що поступили до міськвідділу міліції з інтервалом у кілька хвилин, міліціонери розпочали пошуки причетних до їх вчинення. Проаналізувавши спосіб скоєння правопорушень правоохоронці дійшли висновку, що це справа одних і тих же рук. І, як з'ясувалося згодом, не помилилися. Оперативники вийшли на слід зловмисника. Причетним до крадіжок виявився мешканець Коломиї, а об'єктом для злочинних посягань зловмисник обрав автомобілі не обладнані системою сигналізації, тобто ті, що без перешкод відчинялися відмичкою. Лиходій вештався дворами, придивлявся до автівок, а відтак викрадав усе те, що потрапляло до рук, навіть автомагнітоли та акумуляторні батареї.

Відносно підозрюваного відкрито кримінальне провадження згідно ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині у ...
Наступна новина: У Львові внаслідок ...

КОМЕНТАРІ