Зведений загін працівників ОВС Львівщини повернувся додому на відпочинок

Зведений загін працівників ОВС Львівщини повернувся додому на відпочинок

11.03.15 12:55 0 621
У порядку ротації бійці зведеного загону працівників ОВС Львівщини, 8 березня, повернулись з зони АТО у Львів на відпочинок.

На рідній землі правоохоронців зустрічали начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, його заступник полковник міліції Сергій Зюбаненко, начальник Штабу ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Юрій Гладун, начальник Управління кадрового забезпечення ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Олег Зарічний, керівники підрозділів міліції Львівщини, рідні, близькі та друзі.

« на відпочинок повернулись 63 бійця зведеного загону. На сході України хлопці охороняли громадський порядок, об'єкти життєзабезпечення населених пунктів, а також виконували завдання командування АТО. Виконували з честю, достойно і, головне – всі повернулись живими та здоровими», - розповів Дмитро Загарія.

У зоні проведення АТО в порядку ротації бійців замінили їх товариші, котрі 6 березня відправились для несення служби на схід України.

До складу зведеного загону працівників ОВС Львівщини увійшли працівники усіх служб та підрозділів міліції Львівщини: дільничні інспектори, бійці спецпідрозділів, працівники патрульно-постової служби, а також працівники апарату ГУМВС України у Львівській області.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: в області ...
Наступна новина: Загальний збір Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ