У Львівській області андріян Гутник підтримав рішення громадських слухань щодо будівництва житлового будинку по вул. Кульпарківській,133-б

У Львівській області андріян Гутник підтримав рішення громадських слухань щодо будівництва житлового будинку по вул. Кульпарківській,133-б

11.03.15 08:41 0 613
9 березня 2015 року у Львові по вул. Кульпарківській, 133-б відбулися повторні громадські слухання щодо будівництва житлового будинку, в тому числі для воїнів, які захищають Україну від російської агресії на Сході. Попередні громадські слухання, які мали відбутись 6 березня у Франківській районній адміністрації Львова, міська рада скасувала того ж самого дня. Як відомо, громадськість мікрорайону незадоволена можливим будівництвом житлового будинку за вищезазначеною адресою.

"Оскільки попередні слухання міськрада з незрозумілих причин скасувала, я звернувся до забудовника із пропозицією безпосередньо на місці ймовірного будівництва представити цей проєкт мешканцям, аби усі мали можливість висловити свою думку з даного приводу. Вважаю, що перед початком будь-якого будівництва чиновники повинні запитати у тих, хто проживає поряд із ділянкою майбутньої забудови, чи вони не проти сусідства із хмарочосом чи об'єктом торгівлі. Під час повторних слухань усі мешканці сусідніх будинків, які були присутні на зустрічі, виступили категорично проти ідеї забудовника. Відповідне рішення про недоцільність будь-якого будівництва ухвалили під час слухань, і я це рішення підтримую. Мене як депутата Львівської міськради у даному окрузі обрали для захисту інтересів громади міста, а не окремих підприємців. Тому я вирішив узяти на себе зобов'язання облаштувати цю ділянку спортивним майданчиком, аби в майбутньому вже не виникало подібних прецедентів.

Разом з тим, я ініціюватиму звернення до міського голови, аби міськрада сприяла розгляду питання щодо можливості надання іншої земельної ділянки для будівництва житлового будинку, у тому числі для учасників АТО", – розповів свободівець Андріян Гутник.

Мешканці, які проживають у будинках № 133-139 по вул. Кульпарківській, готують колективне звернення та мають на меті долучатися до облаштування зазначеної території, аби на ділі засвідчити свою одностайну позицію з цього питання.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті покажуть ...
Наступна новина: Українці мають змогу ...

КОМЕНТАРІ