У Львові андріян Гутник закликав активістив долучитися до громадських слухань щодо будівництва по вул. Кульпарківській,133-б

У Львові андріян Гутник закликав активістив долучитися до громадських слухань щодо будівництва по вул. Кульпарківській,133-б

11.03.15 15:39 0 649
Депутат Львівської міської ради від ВО "Свобода" Андріян Гутник закликав громаду мікрорайону, де передбачено побудувати житловий будинок по вул. Кульпарківській, 133-б, прийти на громадські слухання й висловити свої пропозиції щодо даного будівництва. Як відомо, житло в цьому будинку зводитимуть у тому числі для воїнів, які захищають Україну від російської агресії на Сході.

6 березня у Франківській районній адміністрації мали відбутися громадські слухання щодо будівництва житлового будинку по Кульпарківській, 133-б. Ініціатором проведення слухань виступає сам забудовник. Проте вранці на офіційному сайті Львівської міської ради з'явилась інформація про те, що слухання скасовано (http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/public-hearings/223392-hromadske-slukhannia-shchodo-budivnytstva-zhytlovoho-budynku-po-vul-kulparkivskii-133-b-u-tomu-chysli-dlia-uchasnykiv-ato).

Повторне проведення слухань заплановано на 16:00 9 березня за адресою: Львів, вул. Кульпарківська, 133-б.

"Закликаю усіх мешканців мікрорайону прийти та висловити свої думки та пропозиції щодо даного будівництва, адже має бути враховано всі права та інтереси громади Львова", – заявив депутат Львівської міської ради від ВО "Свобода" Андріян Гутник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ