У Львові андріян Гутник передав чергову гуманітарну допомогу для батальйону "Січ"

У Львові андріян Гутник передав чергову гуманітарну допомогу для батальйону "Січ"

11.03.15 12:21 0 772
5 березня 2015 року в аквапарку "Пляж" відбулася чергова передача гуманітарної допомоги, яку за сприяння депутата Львівської міської ради від ВО "Свобода" Андріяна Гутника збирають для батальйону спеціяльного призначення "Січ". Цього разу придбано автомобіль для забезпечення бійців, які перебувають на фронті.

"Враховуючи, що влада не забезпечує наше військо на належному рівні, саме волонтерська робота дає можливість постійно підтримувати бійців. Чимало наших побратимів перебувають на фронті, тому ми не з телевізійних новин знаємо, що допомога військовим, яка надходить від волонтерів, має колосальне значення. У час, коли на українських теренах триває війна з окупантами, ми намагаємося допомагати нашим захисникам усім найнеобхіднішим: технікою, транспортом, продуктами харчування, теплими речами. Аби не виникало проблем із доставкою допомоги та ротацією бійців, придбано чергове авто для використання в тилу.

Висловлюю подяку всім, хто долучається до нашої ініціативи. Зважаючи на економічний стан країни та кожного громадянина зокрема, це дійсно важка справа. Але попри всі труднощі, люди так само віддано допомагають, хто як може. Така підтримка дає нам усім сили рухатися вперед. Допомога нашим побратимам – це обов'язок кожного свідомого українця", – розповів ініціатор заходу Андріян Гутник.

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=5pLO6edpuYQ

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліціонери знайшли ...

КОМЕНТАРІ