На Львівщині правоохоронці викрили держслужбовця,котрий наніс збитки комунальному підприємству

На Львівщині правоохоронці викрили держслужбовця,котрий наніс збитки комунальному підприємству

11.03.15 09:43 0 601
Чиновник зловживаючи службовим становищем, наніс комунальному підприємству збитки на суму майже 800 тисяч гривень.

Як встановили правоохоронці, голова ліквідаційної комісії державного комунального підприємства неналежним чином провів інвентаризацію основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів та документів підприємства. Внаслідок недбалого ставлення держслужбовцем до виконання своїх посадових обов'язків, підприємство зазнало значних збитків.

Зокрема, працівники міліції встановили, що чиновнику були достовірно відомі факти викрадення водопровідних труб та іншого майна підприємства, проте ніяких заходів для запобігання розкрадання майна та його збереження він не вжив.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.367 (службова недбалість) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльність на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталії Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ