Чернігів: Цього року декларації про доходи працівників міськради будуть оприлюднені

Чернігів: Цього року декларації про доходи працівників міськради будуть оприлюднені

11.03.15 14:13 0 624
У Чернігівській міській раді розпочалася підготовка до заповнення посадовими особами декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік.

Як повідомив заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров, минулого тижня у міськраді пройшло спеціальне навчання щодо заповнення декларацій.

Традиційно усі посадові особи місцевого самоврядування, згідно з чинним законодавством, повинні подати декларації про доходи за минулий рік до 1 квітня. "Цього року передбачається, що всі декларації посадовців міської ради будуть оприлюднені", - уточнив С.Віхров. За його словами, ці документи стануть основою для виконання Закону України "Про очищення влади" та проведення відповідної перевірки, що для працівників Чернігівської міської ради триватиме із червня 2015 року до грудня 2016 року.

Для допомоги розроблено Методичні рекомендації щодо заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та іншими особами.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області в ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ