На лаві підсудних – начальник реєстраційної служби одного із районних управлінь юстиції в Рівненській області

На лаві підсудних – начальник реєстраційної служби одного із районних управлінь юстиції в Рівненській області

11.03.15 14:40 0 626
Прокуратурою Рівненської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно посадовця за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) КК України.

- Встановлено, що начальник реєстраційної служби одного із районних управлінь юстиції в Рівненській області вимагав та одержав неправомірну вигоду від громадянина в сумі 3500 грн за проведення державної реєстрації 7 земельних ділянок на території району, - повідомив заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик.

Факт злочинної діяльності було викрито та припинено у грудні 2014 року прокуратурою спільно з працівниками УСБ України в Рівненській області.

Посадовця відсторонено від займаної посади та до нього застосовано запобіжний захід – домашній арешт.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ УМВС України в області за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові виявили ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ