У Рівненській області в УДСО повідомили про переваги охорони

У Рівненській області в УДСО повідомили про переваги охорони

11.03.15 08:04 0 665
В Управлінні Державної служби охорони при УМВС України в Рівненській області відбулася зустріч з жителями приватних будинків, які прагнуть захистити свій район від злочинних посягань.

Для власників будинків котеджного містечка Рівного провели презентацію послуг Державної служби охорони. Дізнатися переваги серед інших охоронних структур прийшли понад 30 громадян.

- Крадіжки особистого майна в житлових будинках, на жаль, з кожним місяцем тільки збільшуються, - повідомив начальник УДСО в Рівненській області полковник міліції Олександр Гаврилюк. – Аби захистити не тільки власні речі, а й життя ваших дітей, коли вони залишаються самі вдома, пропонуємо наші послуги з новітніми технічними засобами.

І справді, список послуг Державної служби охорони чималий. Мешканцям Рівного запропонували не тільки встановлення постійного відеоспостереження і датчиків руху, а й послуги стаціонарної охорони. Перебуваючи на об'єктах, що охороняються, цілодобово, міліціонери охорони зможуть попередити злочин безпосередньо на місці. Постійний патруль у районі застережить злочинця і наврядчи він захоче красти.

Для перегляду громадянам запропонували фільм про діяльність ДСО, в якому глядачі змогли побачити, як саме працюють міліціонери на об'єктах, що охороняються.

Головною особливістю, яка притаманна лише ДСО, є те, що це єдина державна озброєна служба. Знаючи це, в злочинця не з'явиться бажання проникнути на територію, яка охороняється.

Після закінчення презентації, в присутніх виникли деякі запитання. Отримавши всі вдіповіді, громадяни тепер володіють детальною інформацією про діяльність та послуги ДСО і зможуть захистити своє житло.

Якщо ви також хочете дізнатися про послуги нашої служби, звертайтеся за адресою: м. Рівне, вул. Ст. Бандери, 58, або телефонуйте за номерами гарячої лінії: 0 800 502 220; 0 800 211 000.

УДСО при УМВС України

в Рівненскій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: товариство «М.Ж.К» ...

КОМЕНТАРІ