У Рівненській області мобільна робоча група дійде до кожного переселенця

У Рівненській області мобільна робоча група дійде до кожного переселенця

11.03.15 16:52 0 763
Мобільна робоча група Рівненського районного центру зайнятості побувала в селі Обарів для надання допомоги вимушено переміщеним особам, які ще не зверталися до центру зайнятості.

Люди, які волею долі змушені переселитися із зони проведення антитерористичної операції, зустрічаються з багатьма проблемами: житло, соціальний захист, відсутність роботи. Щоб допомоги їм адаптуватися на новому місці проживання, Рівненський районний центр зайнятості проводить виїзди мобільних робочих груп. Зокрема, 5 березня така група побувала в селі Обарів, в якому проживають 5 осіб працездатного віку, які ще не звертались за послугами до центру зайнятості.

Під час бесід з переселенцями фахівці центру зайнятості розповідали про послуги, які надає служба зайнятості, можливості професійної підготовки та перепідготовки, перспективи працевлаштування. На завершення зустрічі переселенці отримали інформаційні буклети та Дорожні карти для внутрішньо переміщених осіб до Рівненської області. Фахівці запросили їх найближчим часом відвідати Рівненський районний центр зайнятості.

Загалом протягом 2014 року та січня-лютого 2015 року на обліку в Рівненському РЦЗ перебували 32 внутрішньо переміщені особи. За це період працевлаштовані 10 осіб, 6 проходили професійну підготовку та перепідготовку, 2 особи брали участь у тимчасових роботах.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ