Іван Крисак провів робочу зустріч з представниками Пенсійного фонду України

Іван Крисак провів робочу зустріч з представниками Пенсійного фонду України

11.03.15 11:23 0 625
Своєчасно і в повному обсязі протягом січня-лютого 2015 року отримали пенсії 303334 пенсіонери, в тому числі 7582 особи – з числа військовослужбовців та деяких інших категорій громадян. Про це повідомила начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Лариса Хома під час робочої зустрічі, яку 10 березня провів виконувач обов'язків голови ОДА Іван Крисак. Присутній на зустрічі також був перший заступник Голови правління пенсійного фонду України Микола Шамбір.

За словами Лариси Хоми, загальна сума видатків на виплату пенсій склала 817,0 млн. грн., що на 16,9 млн. грн. (2,1%) більше, ніж за відповідний період минулого року. Власними коштами область забезпечена на 42,3% від потреби.

«Потреба в коштах на виплату пенсій в березні поточного року становить 408,6 млн грн, - зазначила начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області. – Виплата розпочалась своєчасно і проходить згідно із визначеними термінами. Планове завдання по наповненню бюджету Пенсійного фонду України власними коштами, які адмініструють органи Фонду в області, виконано на 142,9%. Понад план мобілізовано 1,4 млн грн».

За словами Івана Крисака, попри складний економічний стан в країні, покладені державою завдання Пенсійний фонд в області виконує належним чином.

«Впровадили зміни у Бюджетному законодавстві, тож ви зі свого боку повинні провести максимальну роз'яснювальну роботу, щоб у жителів краю не виникало запитань щодо пенсійного забезпечення», - наголосив виконувач обов'язків голови.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ