Михайло Головко вимагає виплатити дотації селянам Тернопільської області за утримання великої рогатої худоби

Михайло Головко вимагає виплатити дотації селянам Тернопільської області за утримання великої рогатої худоби

11.03.15 16:55 0 703
6 березня 2015 року народний депутат України свободівець Михайло Головко звернувся до Прем'єр-міністра України та міністра аграрної політики та продовольства з вимогою здійснити виплату дотації селянам Тернопільської області за утримання молодняку великої рогатої худоби за першу половину 2014 року.

Як зазначив депутат, до нього неодноразово зверталися мешканці різних районів Тернопільської області з проханням про допомогу з відновленням виплати спеціяльної б'юджетної дотації фізичним особам за утримання та збереження молодняку ВРХ. Згідно з Постановою Кабміну № 342 одним із напрямків державної підтримки у галузі тваринництва є виплата спеціяльної б'юджетної дотації фізичним особам за утримання та збереження молодняку худоби. Зазначена постанова є чинною та її дію не зупинено. Натомість у селян Тернопільської області з невідомих причин виникли проблеми з отриманням цієї державної дотації на наявний у них молодняк ВРХ: безпідставно не приймаються документи на здійснення такої виплати та не було виплачено дотації за декілька місяців у 2014 році. Внаслідок цього в них виникла проблема з закупівлею кормів.

У зв'язку з цим Михайло Головко вимагає здійснити перевірку фактів невиплати спеціяльної б'юджетної дотації селянам Тернопільської області за утримання ВРХ за першу половину 2014 року.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінничині з ...

КОМЕНТАРІ