На Тернопільському ринку "шопінгувала" крадійка

На Тернопільському ринку "шопінгувала" крадійка

11.03.15 08:03 0 764
П'ять торгових яток на речовому ринку в Тернополі обікрала жителька одного з сіл Гусятинського району напередодні 8 березня. З поцупленим її впіймали дільничні інспектори міліції.

В передсвятковий день на ринку був неабиякий ажіотаж, яким і скористалася крадійка. Йдучи торговими рядами, жінка обирала кіоски, біля яких стояло найбільше людей. Допоки продавці обслуговували клієнтів, вона тягнула з вітрин перше, що потрапляло у руки. Товар спритниця ховала в сумку й чимчикувала далі.

Таким чином, не потративши жодної копійки, крадійка розжилася п'ятьма предметами гардеробу: джинсами, жакетом, тунікою та двома вишиванками. Загалом до рук злодійки прилипло товару на понад дві тисячі гривень.

Однак жінка недовго тішилася обновками. З усім нацупленим її на ринку зупинили дільничні інспектори міліції. У скоєному липкорука зізналася й добровільно віддала крадені предмети гардеробу людям у формі.

За словами підозрюваної, вона шкодує про скоєне й пояснює, що на злочин пішла через фінансову скруту. Та попри розкаяння за скоєне їй доведеться відповісти. Правоохоронці інкримінують їй частину 1 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ