Чернівецька область: рятувальники ліквідували 5 пожеж,більшість з яких виникло через спалювання сухої трави

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 5 пожеж,більшість з яких виникло через спалювання сухої трави

12.03.15 10:27 0 600
Впродовж минулої доби на території Чернівецької області сталося 5 пожеж. У 3 випадках пожежі виникли через спалювання сухої трави. Зокрема, у селі Михальча Сторожинецького району внаслідок спалювання сухої трави вогнем було знищено господарську будівлю. Загорання сухої трави трапилося в 14 годині на відкритій територій. Та вже за лічені хвилини через вітер вогонь поширився на значну площу. Площа пожежі склала 2 га. На шляху розповсюдження полум’я була розташована господарська будівля. Вогонь повністю охопив всю дерев’яну споруду. Рятувальники з міста Сторожинець, які прибули на місце події, зупинили подальше поширення вогню та ліквідували пожежу. В результаті пожежі знищено господарську будівлю та речі, що в ній зберігалися.

Ще 2 пожежі через спалювання сухої трави сталися в Чернівцях. Так, по вул. Лазурній обласного центру площа пожежі склала 6 га, а по вул. Синельникова вогонь поширився на площу 0,5 га. В обох випадках пожежно-рятувальні підрозділи Чернівців ліквідували пожежі, не допустивши подальшого розповсюдження вогню. Також минулої доби рятувальники обласного центру ліквідували пожежі в дачному будинку по вул. Стрийській та в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Полєтаєва, завдяки чому від знищення вдалося врятувати 2 будівлі. Постраждалих на пожежах немає.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області вкотре звертається до громадян:не спалюйте суху траву! Пам’ятайте, що такі пожежі мають властивість за короткий проміжок часу поширюватися на велику площу. Не забувайте, що такі пожежі можуть перекинутися на будівлі та завдати значних матеріальних збитків.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ще 120 бійців АТО в ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ