Буковинець викрав трактор,аби швидше дістатися додому

Буковинець викрав трактор,аби швидше дістатися додому

12.03.15 11:55 0 587
Сокирянські міліціонери крадений транспортний засіб знайшли та вже повернули власнику. Мешканцю Кельменецького району за незаконне заволодіння трактором загрожує ув'язнення строком до п'яти років.

До Сокирянського райвідділу міліції звернувся 42-річний мешканець села Грубна та повідомив, що з його домогосподарства викрадено трактор іноземного виробництва. Співробітники міліції оглянули місце скоєного злочину, опитали потерпілого та мешканців села. У результаті проведених заходів вдалося встановити особу зловмисника. Як з'ясувалося, трактор викрав 20-річний мешканець села Новоселиця Кельменецького району.

Коли ж хлопець зрозумів, що його викрили, зізнався правоохоронцям у скоєному та розповів що транспортний засіб йому був потрібен, щоб швидше дістатися додому. Аби приховати сліди злочину, хлопець заховав трактор у лісі неподалік свого села.

Наразі транспортний засіб міліціонери повернули власнику. А стосовно молодика слідчими Сокирянського райвідділу міліції розпочате кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Рівненщині реалізація ...

КОМЕНТАРІ