Сторожинецькі правоохоронці викрили нечистого на руку буковинця

Сторожинецькі правоохоронці викрили нечистого на руку буковинця

12.03.15 09:19 0 542
Мешканець села Тисовець проник до будинку односельчанина, звідки поцупив гроші та компоненти до коп'ютерного системного блоку.

До Сторожинецьких міліціонерів за допомогою звернувся 29-річний мешканець села Тисовець. Чоловік повідомив, що з його будинку викрали гроші та компоненти до комп'ютерного системного блоку на загальну суму 2600 гривень.

Співробітники карного розшуку місцевого райвідділу міліції одразу провели ряд оперативно-розшукових заходів. У результаті проведених заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 26-річний односельчанин потерпілого. Молодик зізнався у скоєному злочині та пояснив, що крадене майно планував продати, а гроші витратити на власні потреби.

Як виявилося, зловмисник проник до будинку шляхом підбору ключа. В одній із кімнат він знайшов гроші та компоненти до комп'ютерного системного блоку. Не гаючи часу, крадій вхопив їх та втік.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ