У Вінниці лікар-нарколог та медсестра за 2 тисячі гривень зробили чоловіка "тверезим"

У Вінниці лікар-нарколог та медсестра за 2 тисячі гривень зробили чоловіка "тверезим"

12.03.15 17:59 0 729
Вінницькі борці з економічною злочинністю викрили лікаря-нарколога та медсестру медичного закладу обласного центру в отриманні неправомірної вигоди за надання висновку про відсутність стану сп'яніння у громадянина, який проходив медичний огляд.

За словами начальника Управління державної служби боротьби з економічними злочинами Станіслава Маклакова, працівники міліції затримали медичну сестру безпосередньо під час отримання 2000 гривень незаконної винагороди від чоловіка, який проходив медичний огляд на стан сп'яніння. Гроші були передані на прохання лікаря, яка запросила вказану суму, аби не вказувати у довідці наявність у нього алкогольного сп'яніння.

Лікар-нарколог затримана в процесуальному порядку згідно ст.208 КПК України.

Обох медиків підозрюють в одержанні службовою особою неправомірної вигоди, поєднаної з її вимаганням відповідно до ч.3 ст. 368 КК України. Розпочато слідство.

Таке кримінальне правопорушення карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині громадяни ...

КОМЕНТАРІ