Вінничина: працівники Державтоінспекції провели «Відкритий урок з правил дорожнього руху» для вихованців дитячого будинку. (+фото)

Вінничина: працівники Державтоінспекції провели «Відкритий урок з правил дорожнього руху» для вихованців дитячого будинку. (+фото)

12.03.15 08:05 0 659
Нагадувати дітям про правила безпечної поведінки на дорозі не втомлюються працівники Державтоінспекції Вінниччини, оскільки вважають, що навчати дітей правилам дорожнього руху необхідно починати з малечку. Завдяки спільній домовленості Державтоінспекції Вінниччини з Вінницьким обласним Автоучкомбінатом, уроки з безпечної поведінки на дорозі проводяться для учнів навчальних закладів не лише міста Вінниці, а й області.







Цього разу працівники ДАІ завітали до дитячого будинку в смт. Вороновиця, Вінницького району. В ігровій формі діточок познайомили з сигналами світлофора, дорожніми знаками та на імпровізованому перехресті навчали безпечним правилам переходу проїзної частини дороги.

Крім отриманих знань діти мали змогу познайомитись сучасними патрульними автомобілями працівників ДАІ та кожен отримав посібники з правил дорожнього руху.

Керівники Державтоінспекції впевнені, що завдяки профілактичній роботі дороги стануть для маленьких учасників дорожнього руху набагато безпечнішими.

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Волині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ