У Вінниці державтоінспектори привчали пішоходів перетинати дорогу за правилами

У Вінниці державтоінспектори привчали пішоходів перетинати дорогу за правилами

12.03.15 11:09 0 589
11 березня в центрі міста Вінниці інспектори Державтоінспекції пішоходам-правопорушникам демонстрували відео з тяжкими наслідками дорожньо-транспортних пригод.

в м. Вінниці на вулиці Коцюбинського працівники Державтоінспекції привчали пішоходів-правопорушників перетинати дорогу за правилами. Кожного правопорушника міліціонери запрошували до профілактичного автобусу ДАІ, де проводили роз'яснювальну роботу та замість притягнення до адміністративної відповідальності демонстрували відео з наслідками, до яких може призвести нехтування правилами.

З початку року на території області під колесами транспортних засобів загинули 8 пішоходів, 17 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

За порушення правил дорожнього руху пішоходами передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 51 до 85 грн. Державтоінспектори Вінниччини сподіваються, що перегляд відео з трагічними наслідками реальних дорожньо-транспортних пригод, які сталися з вини пішоходів, є ефективним способом попередження таких правопорушень.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Трирічній львів’янці ...
Наступна новина: На Тернопільщині проживає ...

КОМЕНТАРІ