За добу закарпатські пожежники двічі гасили пожежі в автомобілях

За добу закарпатські пожежники двічі гасили пожежі в автомобілях

12.03.15 14:46 0 627
10 березня на трасі Мукачево-Хуст біля села В.Коропець Мукачівського району під час руху загорівся автомобіль «Fiat Doblo Cargo». Водій машини помітив дим, який ішов із моторного відсіку, зупинив авто, відкрив капот і намагався самотужки загасити пожежу. Коли він зрозумів, що його спроби марні, то о 12:38 повідомив про подію до служби порятунку «101».

На боротьбу з вогнем виїхали бійці 18-ї державної пожежно-рятувальної частини. Утім через запізніле повідомлення на момент прибуття пожежних підрозділів полум’я встигло повністю охопити транспортний засіб. О 12:55 вогнеборцям вдалося локалізувати загорання, о 13:15 – ліквідувати його.

Найімовірніше, пожежа виникла через коротке замикання проводки машини. Завдані збитки встановлюються, адже вогонь повністю знищив автомобіль.

Крім цього, у ніч на 11 березня пожежа охопила машину в м. Хуст. Загорівся автомобіль «KIA SPORTAG», припаркований в районі автозаправної станції на вул. І.Франка. Власник транспортного засобу на момент появи вогню був вдома. Пожежу в моторному відсіку іномарки помітив оператор АЗС, який о 03:12 передзвонив до оперативно-рятувальної служби.

Для ліквідації загорання задіяли вогнеборців 10-ї державної пожежно-рятувальної частини. О 03:21 вони локалізували пожежу і вже за хвилину повністю її ліквідували. Вогонь встиг знищити моторний відсік і частково салон автомобіля, а також пошкодити 4 кв. м. брезентового чохла вантажного причепа, розташованого за 1 м від осередку пожежі. Завдані стихією збитки встановлюються, так само як і причина виникнення загорання.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі покупець ...
Наступна новина: Протягом тижня підрозділи ...

КОМЕНТАРІ