В Ужгороді міліціонери затримали злодіїв-гастролерів

В Ужгороді міліціонери затримали злодіїв-гастролерів

12.03.15 08:08 0 634
Раніше судимий мукачівець і його спільник зі Сваляви «потрошили» ночами чужі машини.

В Ужгороді останнім часом почастішали крадіжки з припаркованих у дворах і на вулицях автомобілів. Злодії розбивають скло і забирають з салону все цінне. Уже цьогоріч міліція затримала одну групу «автомобільних» злодіїв, а вчора попалися ще одні.

Удосвіта 10 березня увагу наряду патрульної служби, який патрулював на вул.Тлехаса в м.Ужгороді, привернув звук розбитого скла. Коли правоохоронці підійшли ближче, то побачили, як у салоні «Мерседеса» якийсь молодик світить ліхтариком.

Побачивши міліціонерів, чоловік кинувся навтьоки. Він біг до машини, в якій його очікував спільник, але не встиг добігти, бо «пепеесники» виявились прудкішими. Зате його спільник натиснув на педаль газу і втік. Проте далеко не від′їхав – його автомобіль затримав інший міліцейський наряд.

Обох молодиків доставили в міськвідділ міліції. З′ясувалося, що це був 28-річний раніше судимий житель м.Мукачева та його 25 - річний спільник зі Сваляви.

Друзяки приїжджали в Ужгород на злодійський промисел – обкрадати ночами машини. Наразі їм доведено 4 факти крадіжок, хоча правоохоронці підозрюють, що їх було більше.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Слідство у справі триває.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ