В Закарпатській області мукачівські правоохоронці з"ясовують обставини смерті дитини

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці з"ясовують обставини смерті дитини

12.03.15 10:36 0 575
До обласної дитячої лікарні у м.Мукачеві двоє невідомих принесли на руках двохрічного хлопчика. Дитина на той момент вже не дихала. Як з`ясували медики, причиною її смерті став розрив кишечника від удару.

Про смерть хлопчика медики повідомили в міліцію, й до будинку, де проживала ця багатодітна родина, прибули правоохоронці.

На околиці Мукачева, у гамірливому таборі, у невеликій хатинці проживає 26-річна жінка з 7 дітьми. Як дізнались працівники міліції, ця мати-одиначка не вельми переймається вихованням своїх дітей. Всі діти суттєво відстають у розвитку від своїх однолітків. Вони завжди брудні та голодні. А недобросовісну матір, окрім грошей, які вона отримує від держави на дітей (а це близько 10 тисяч гривень щомісяця), більше нічого не цікавить.

Молода жінка, за свідченням родичів, на дитячі гроші закуповує товар, яким торгує на ринках м.Мукачева та м.Виноградова. Буває, що на кілька днів жінка залишає дітей самих, доки займається власними справами.

От і того фатального дня матері так само не було вдома. За дітьми приглядали сусіди. З їхніх слів, хлопчик грався на вулиці і впав на каміння.

Експерти не виключають можливості, що смертельну травму дитина могла отримати внаслідок падіння. Однак і проти самої матері слідчий Мукачівського міськвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.166 Кримінального кодексу України (Злісне невиконання обов`язків по догляду за дитиною).

Вирішується питання про позбавлення мукачівки батьківських прав щодо інших її шести дітей.

Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині відбулось ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ