Хмельницька область: за добу вогнеборці ліквідували 4 пожежі в допоміжних спорудах житлового сектору,що виникли внаслідок неконтрольованого спалювання сухої трави

Хмельницька область: за добу вогнеборці ліквідували 4 пожежі в допоміжних спорудах житлового сектору,що виникли внаслідок неконтрольованого спалювання сухої трави

12.03.15 11:29 0 645
10 березня о 11:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в сараї на вул. Снігурі, 104 в м. Нетішин.

На виклик терміново виїхав черговий караул 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. По приїзду рятувальників на місце виклику стало відомо, що дерев`яна конструкція сараю майже догоріла та існує загроза розповсюдження вогню на поряд розташований житловий будинок. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час спалювання сухої трави.

Завдяки оперативним і злагодженим діям рятувальники ліквідували пожежу о 12:01 та вберегли від знищення вогнем поряд розташований будинок.

Того ж дня виникла пожежа у господарчій будівлі в с.Круглик Шепетівського району. О 13:26 на пункт зв'язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про займання на вул. Лісова.

До місця виклику було направлено рятувальників пожежно-рятувального підрозділу, які пожежу на площі 24 кв. м локалізували о 14:08, ліквідували о 14:15. Вогнем частково знищено будівлю, пошкоджено речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Вогнеборці врятували від повного знищення вогнем будівлю сараю.

Вже о 13:35 рятувальники Летичівського району відбули на гасіння пожежі, що виникла в сараї у с. Грушківці.

Пожежу площею 21 кв. м ліквідував черговий караул 15-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вогнем пошкоджено покриття споруди. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Також, цього ж дня о 13:10 виникла пожежа в приватному гаражі в с. М. Зозулині Красилівського району. До Служби порятунку «101» зателефонував власник та повідомив про займання, причиною якого стала пожежа сміття, що розповсюдилась на споруду.

До місця виклику було направлено черговий караул 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши до місця виклику та провівши розвідку рятувальники ліквідували пожежу площею 10 кв. м о 13:50. Вогнем частково пошкоджено перекриття гаража.

Потерпілих та загиблих у наслідок подій немає.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області після ...

КОМЕНТАРІ